Start verkoop fase 2

Start verkoop fase 2

Op 3 september 2020 start de verkoop van fase 2. De tweede fase die het plan Voor de Brug verder vorm zal geven, bestaat in totaal uit 32 woningen. In de tweede fase vindt u een rijke variatie aan woningtypen verdeeld over 15 huurwoningen en 17 koopwoningen. Onder de huurwoningen bevinden zich 12 beneden-bovenwoningen en 3 seniorenwoningen. Deze woningen zullen verkocht worden aan een derden partij die verder verantwoordelijk is voor de verhuur van de woningen.

De 17 koopwoningen bestaan uit 8 twee-onder-één-kapwoningen, 6 drie-laagse eengezinswoningen en 3 twee-laagse rijwoningen. Door de variatie van verschillende woningtypes biedt het aanbod een thuis voor jong en oud.

In de aanloop naar start verkoop zullen de verkoopprijzen en verkoopstukken online beschikbaar komen. Houdt u hiervoor de website in de gaten. Vanaf 3 september kunt u zich via het inschrijfformulier op de website inschrijven voor een woning naar keuze. Een week na start inschrijving zal er een online webinar georganiseerd worden waarin wij u alles vertellen over de 2e fase en waaraan u via livestream, vanaf een door u gekozen locatie, kunt deelnemen en eventuele vragen kunt stellen over het project. Een week na de webinar zal de inschrijving sluiten en zal de toewijzing plaatsvinden. Tussen de perioden dat de webinar heeft plaatsgevonen en sluiting van de inschrijving is het tevens mogelijk om via een live verbinding een persoonlijk woonconsult te voeren met de makelaar.

Meer informatie over de webinar, het woonconsult en inschrijving volgen in de komende periode!