Eerste woningen verkocht!

Eerste woningen verkocht!

De verkoop van fase 1 is inmiddels in volle gang: een groot aantal woningen is inmiddels verkocht en de eerste overeenkomsten zijn getekend. Een aantal kopers van de woningen woont nu ook in Driebruggen en wil hier graag blijven wonen. Waarom verhuizen ze naar dit project? Wij hebben deze vraag voorgelegd aan Marjolein en Matthijs, kopers van een mooie eengezinswoning.

Marjolein vertelt: "Ik woon al mijn hele leven in Driebruggen, ik vind het een heerlijk dorp om te wonen: rustig, groen en fijne sociale contacten. Nu ik zelf 2 kleine kinderen heb wil ik ze graag ook zo laten opgroeien. De basisschool vind je in het dorp en ik heb het zelf ook nooit een probleem gevonden om naar de middelbare school in Woerden of Gouda te fietsen."  Matthijs vult aan: "ik kom zelf niet uit Driebruggen en moest in het begin een beetje wennen, maar inmiddels vind ik het hier ook heerlijk! Na een dag werken geniet ik van de rust & ruimte. Ook is het fijn dat er wel een aantal winkels zijn. Met 2 jonge dochtertjes hebben wij ontzettend veel zin om naar het plan Voor de Brug te verhuizen: een woning met lekker veel leefruimte, gasloos, optimaal geïsoleerd en natuurlijk alles weer nieuw: zo zijn wij helemaal klaar voor de toekomst!"

Heeft u nog niet uw slag geslagen voor één van de mooie woningen in het plan? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, op de kavelkaart ziet u welke woningen nog beschikbaar zijn.

Voor vragen kunt u terecht bij de makelaar:

De Koning Makelaars / Tel: 0348-488005 / www.dekoningwonen.nl